De titel van mijn 2de boek

titelvanmijn2deboek

 

– Omhels jezelf –

Een tijd geleden startte ik met het schrijven van mijn 2de boek. Hoewel ie helemaal in mijn hoofd zit, merk ik dat alles vrij traag op papier komt. Reden? Wellicht omdat ik zeker de helft van mijn tijd buiten vertoef en daarbij absoluut niet de behoefte heb om binnen achter een pc scherm te hangen.

Toch voel ik sterk de intentie om al wat ik geleerd heb na mijn eerste boek ook daadwerkelijk met jou te delen. Het zijn zoveel noodzakelijke inzichten en adviezen, iedereen heeft er zo’n belang bij ze te ontvangen.

Dus wat houdt mij tegen? Let’s finish the job!

Mijn cover is klaar, je ziet ‘em op de afbeelding. Ook de titel is al een tijd geleden vastgelegd. Omhels jezelf: een titel die voor dit 2de stuk alles omvat.

Deel 2 is een verdieping van deel 1, waarbij deel 1 basiszelfzorg is – er zijn meer dan 126 tips en adviezen vervat in dit boek.

Bij alle Emovation events is mijn boek trouwens inbegrepen.

Na deze basis blijft het nodig om grenzen bij te stellen, je behoeften te verscherpen, weg te blijven van toxische omgevingen, enz. Bijkomend komt het paardenstuk sterk aan bod, iets wat ik teruggehaald heb uit mijn kindertijd, waardoor ik nu mijn kinderdroom leef. Ik wijd een uitgebreid hoofdstuk aan de spiegels die mijn paarden mij bezorgd hebben. Het kind in mezelf, eveneens een stuk dat uitvoerig beschreven wordt.

Verder komen o.a. narcisme, hechting en verbinding aan bod, begrippen die voor een drastische wending in mijn leven hebben gezorgd.

Uit mijn eerste boek heb ik geleerd dat een deadline publiceren er ook voor zorgt dat je effectief werkt aan de uitvoering, projectmatig werken dus. Ik vond onlangs de planning terug van mijn eerste boek – strak plan al zeg ik het zelf – ik maak er bij deze ook een op voor boek 2.

Ik durf uitgiftedatum 11 maart te kiezen, de verjaardag van mijn overleden oma. Ik ben het haar verschuldigd. Het is nog wel een tijdje, maar mezelf onder druk zetten ben ik eveneens afgeleerd, ik wil verder werken, maar er ook plezier aan beleven.

Om het wat levendig te houden zal ik regelmatig wat blijven posten. Vraag me gerust ook af en toe hoe ver het staat ermee. Merci alvast voor de motivatie!

Geef een reactie