Emovation leert je met hart en ziel voor jezelf te zorgen

Begeleiding in zelfzorg

Ik nodig je uit voor een uniek zelfzorgtraject waarbij we in een eerste stap jouw energierovers onder de loep nemen. Deze ‘lekkende’ kraantjes dichtdraaien is een cruciale stap om verdere energieopbouw te garanderen. Je ontdekt hierbij jouw eigen grenzen en hoe je ze communiceert en verder bewaakt. Ik leer je trouw te blijven aan jezelf, hoe je van jezelf kan houden en hoe je jouw leven kan terugnemen.
Bij de individuele begeleiding worden onze paarden Akosa, Pegase en kleine Bo betrokken. Zij hebben jou ook wat te vertellen. De absolute waarheid, want paarden liegen niet. Wij reiken jou de nodige handvaten aan, waardoor je zelf in staat bent oplossingen te zien.
Bij de start van de begeleiding ontvang je ook mijn boek ‘Zorg voor jezelf’. Waar je bij ons terecht komt vol vragen, ga je naar huis met een waaier van mogelijkheden.
emily_conde_akosa_090918_099
boek2

Voordrachten over zelfzorg

Zelfzorg is een recht en dé basis voor een energiek leven.
Goed voor jezelf zorgen is niet vanzelfsprekend. Je kan het gelukkig wel leren.
Tijdens mijn voordracht geef ik je op een open en inspirerende
manier de essentie van zelfzorg mee. Zo ga je vol energie naar huis en kan je onmiddellijk aan de slag.
Ik kom graag mijn voordracht geven!

Workshop Moodboard Zorg voor jezelf

Tijdens deze creatieve en inspirerende workshop komen je unieke talenten, dromen en passies spontaan naar boven. Vanuit je buikgevoel breng je ze aan op een persoonlijk moodboard.
Het is een authentieke uitkomst die je heel wat inzichten biedt over wie jij diep vanbinnen werkelijk bent. Dit helpt je om de focus op jezelf te richten en op wat je echt energie geeft en gelukkig maakt.
20170501_104356
kickboxing

Initiatie Kickboxing

met Dylan Van Brugghe
Boksen heeft niets met agressie te maken. Integendeel, het is een sportieve tool om stabiliteit te creëren en emoties te beheren. Bovendien zorgt boksen voor een goeie gronding waardoor je sterk en evenwichtig in je kracht staat. Tijdens een initiatie kickboxing leert Dylan jou de basis van klassiek boksen aangevuld met benenwerk. Als boksende dame ben ik hierbij graag zijn assistent.

Oppasdienst voor paarden

Als paardeneigenaar weet ik maar al te goed dat op vakantie gaan er niet altijd in zit omwille van de paarden, maar iedereen moet er af en toe toch echt eens helemaal uit.
Je kan mij inschakelen om de zorg voor jouw paarden over te nemen tijdens jouw vakantie.
emily_conde_akosa_090918_034
paardencamionette

Paardencamionette

Emovation stelt haar paardencamionette ter beschikking.
Indien je ook wenst deel te nemen aan dit camionettedelen, neem dan vrijblijvend contact op

Wil jij met ons kennismaken?